Ποτέ πιο μακριά από την Ρεάλ η Ατλέτικο (pic)

Gazzetta team
Ποτέ πιο μακριά από την Ρεάλ η Ατλέτικο (pic)

bet365

Η Ατλέτικο με τον αποκλεισμό της από την Γιουβέντους έχασε την ευκαιρία να προχωρήσει για πρώτη φορά περισσότερο από την Γιουβέντους σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έχοντας κερδίσει στην Μαδρίτη με 2-0, η Ατλέτικο ήταν το φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο-Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος οδήγησε την Γιουβέντους στην πρόκριση πετυχαίνοντας τρία γκολ και οι Μαδριλένοι έχασαν την ευκαιρία όχι μόνο να συνεχίσουν στον θεσμό, αλλά να ξεπεράσουν για πρώτη φορά και την Ρεάλ.

Οι «μερένχες» είχαν αποκλειστεί στην ίδια φάση από τον Άγιαξ και αν περνούσε η Ατλέτικο θα είχε πάει πιο μακριά από Ρεάλ σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία φυσικά αγωνιζόντουσαν την συγκεκριμένη χρονιά και οι δύο. Οι δύο ομάδες της Μαδρίτης έχουν φτάσει και ως τον τελικό του Champions League δύο φορές, με την Ρεάλ να επικρατεί και τις δύο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα