Σκέφτεται την παραίτηση ο Ντι Φραντσέσκο

Σκέφτεται την παραίτηση ο Ντι Φραντσέσκο

Θοδωρής Βασίλης
Σκέφτεται την παραίτηση ο Ντι Φραντσέσκο

bet365

Ο προπονητής της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, είναι στα πρόθυρα της παραίτησης μετά τον αποκλεισμό των «τζιαλορόσι» από την Πόρτο στους 16 του Champions League.

Ο Ντι Φραντσέσκο δεν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της βραδιάς στο «Ντραγκάο» και μάλιστα αποχώρησε προς το λεωφορείο της ομάδας όπου έκατσε μόνος του βυθισμένος στις σκέψεις του, κάτι που σημαίνει πως θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sky Sport Italia, εντός της ημέρας θα υπάρξει απόφαση από την Ρόμα για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ή θα δει την πόρτα της εξόδου. Την ίδια ώρα ο ίδιος σκέφτεται την παραίτηση κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο Περότι στη συνέχεια.

«Ο κόουτς είναι απογοητευμένος όπως και όλοι μας. Μετά από 120 λεπτά προσπάθειας είναι οδυνηρό να μένεις εκτός έτσι γιατί πιστεύουμε ότι η ομάδα άξιζε πολλά περισσότερα», τόνισε ο Αργεντινός άσος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα