Γιουβέντους: Στα νοκ-άουτ του Champions League ο Ρονάλντο παίρνει το... όπλο του

Γιουβέντους: Στα νοκ-άουτ του Champions League ο Ρονάλντο παίρνει το... όπλο του

Gazzetta team
Γιουβέντους: Στα νοκ-άουτ του Champions League ο Ρονάλντο παίρνει το... όπλο του

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει μόλις ένα γκολ στο φετινό Champions League, ωστόσο στη Γιουβέντους περιμένουν από τον CR7 να κάνει το χρέος του πλέον στη φάση των νοκ-άουτ, εκεί που δεν έχει αντίπαλο.

Σάλκε - Μάντσεστερ Σίτι με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στη Μαδρίτη, όπου απόψε απέναντι στην Ατλέτικο -με τη φανέλα της Γιουβέντους πλέον- καλείται να θυμηθεί τις παραγωγικές εμφανίσεις που παραδοσιακά συνήθιζε να πραγματοποιεί απέναντι στους Ροχιμπλάνκος με τη Ρεάλ.

Στο φετινό Champions League ο Ρονάλντο κάνει μια από τις χειρότερες σεζόν του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετρώντας μόλις ένα γκολ, αυτό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τέτοιες κακές επιδόσεις επιθετικά είχε μια δεκαετία να καταγράψει ο Πορτογάλος άσος, από τη σεζόν 2008-2009, όταν δεν είχε βρει ούτε ένα γκολ στη φάση των ομίλων.

Στη Γιουβέντους, πάντως, περιμένουν πως από σήμερα και στη φάση των νοκ-άουτ, ο Ρονάλντο θα πάρει το... όπλο του και θα φτάσει τη «Γηραιά Κυρία» μακριά. Κι αυτό γιατί από τη φάση των 16 του Champions League και έπειτα είναι η περίοδος στην οποία ο CR7 μεγαλουργεί μετρώντας 34 γκολ σε 32 εμφανίσεις σε ματς των νοκ - άουτ της διοργάνωσης τις τελευταίες έξι σεζόν. Δηλαδή μετράει 19 περισσότερα τέρματα στα νοκ-άουτ παιχνίδια από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή. Μένει να φανεί αν η Ατλέτικο απόψε το πληρώσει...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα