Μπαρτσελόνα: Τα 16 σερί εκτός έδρας ματς που δεν έχει σκοράρει ο Σουάρες

Μπαρτσελόνα: Τα 16 σερί εκτός έδρας ματς που δεν έχει σκοράρει ο Σουάρες

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Τα 16 σερί εκτός έδρας ματς που δεν έχει σκοράρει ο Σουάρες

bet365

Πολύ μακριά από την καλή αγωνιστική του φόρμα παραμένει ο Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος μετά την Primera Division βρίσκεται σε αφλογιστία και στο Champions League.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με τη Λυών, με τον Λουίς Σουάρες να παραμένει «άσφαιρος» για 1253 ημέρες και να συνεχίζει κακές εμφανίσεις του.

Ο Ουρουγουανός άσος βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, καθώς μετά και το ματς με τη Λυών συμπλήρωσε 24 ώρες χωρίς εκτός έδρας γκολ στο Champions League.

Συγκεκριμένα απέναντι σε ΜΠΑΤΕ, Αρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκλάντμπαχ, Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Σπόρτινγκ, Ολυμπιακός, Γιουβέντους, Τσέλσι, Ρόμα, Τότεναμ, Ίντερ και Λυών (όλα εκτός έδρας) ο Σουάρες ολοκλήρωσε τις αναμετρήσεις χωρίς γκολ.

Στην Primera Division, ο Σουάρες αγνοεί εδώ και τέσσερις αγωνιστικές το γκολ, καθώς έχει μείνει στο μηδέν απέναντι σε Χιρόνα, Βαλένθια, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαγιαδολίδ. Τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 20 Ιανουαρίου στη νίκη με 3-1 επί της Λεγανές.

Πάντως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε και αρκετή όρεξη να σχολιάσει την αγωνιστική εικόνα του Ουρουγουανού επιθετικού καθώς σε σχετική ερώτηση για την επιθετική αφλογιστία του Σουάρες τόνισε: «Ίσως τα κρατάει για αργότερα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα