Σημάδι... κούπας για τη Λίβερπουλ, από μια πρόκριση με Μπάγερν μετά από 0-0 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σημάδι... κούπας για τη Λίβερπουλ, από μια πρόκριση με Μπάγερν μετά από 0-0 (vid)

bet365

Για τρίτη σερί φορά, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου μένουν στο 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Άνφιλντ», με τις δυο ομάδες να μετρούν από μια πρόκριση και τους «κόκκινους» να συνεχίζουν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου το 1981.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στις λεπτομέρειες ήταν καλύτερη από τους Βαυαρούς το βράδυ της Τρίτης στο πρώτο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα για τη φετινή φάση των «16» του Champions League, παρ' όλα αυτά, δεν έγινε το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να δώσει ένα μικρό αβαντάζ στο αγγλικό κλαμπ για τον επαναληπτικό στην «Allianz Arena».

Το φετινό, ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που οι δύο ομάδες μένουν στο 0-0 στο «Άνφιλντ» στο πρώτο μεταξύ τους ματς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού έτσι είχε συμβεί το 1971 στο Κύπελλο Κυπελλούχων και το 1981 στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Την πρώτη φορά η Μπάγερν πέρασε με το υπέρ της 3-1 στη ρεβάνς του δευτέρου γύρου απέναντι στη Λίβερπουλ, για να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα κάτοχο του τίτλου, Ρέιντζερς.

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ, στα στα ημιτελικά του 1981 θριάμβευσαν απέναντι στους Γερμανούς, χάρη σε γκολ του Κένεντι στο 83ο λεπτό του επαναληπτικού, αφού και το γκολ του Ρουμενίγκε στο 88' δεν ήταν αρκετό για τη βαυαρική ομάδα.

Στον μεγάλο τελικό, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης ξανά με γκολ του Κένεντι και κατέκτησε το τρίτο από τα πέντε ευρωπαϊκά της τρόπαια.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα