Αλέγκρι: «Δεν φτάνει μόνο ο Ρονάλντο κόντρα στην Ατλέτικο»

Γιώργος Κοντογεώργης
Αλέγκρι: «Δεν φτάνει μόνο ο Ρονάλντο κόντρα στην Ατλέτικο»

bet365

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τόνισε τη σημασία της μάχης με την Ατλέτικο και έκανε σαφές ότι από μόνος του ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα φέρει την πρόκριση.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται στο Wanda Metropolitano το βράδυ της Τετάρτης (20/02) την Γιουβέντους στο πρώτο σκέλος της φάσης των «16». Αφού ξεκαθάρισε ότι «ο Ντιμπάλα θα είναι βασικός» και ότι «ο Κεντίρα έμεινε στο Τορίνο», ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι συνέχισε. «Εχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς για το Champions League. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έχουμε παίξει πολλούς αγώνες υψηλού επιπέδου και αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς. Η Ατλέτικο είναι πολύ καλά οργανωμένη και δυνατή στην άμυνα».

Ο 51χρονος προσέθεσε. «Η ομάδα ανεβαίνει στη φυσική κατάσταση, σε ψυχολογικό επίπεδο και σε τεχνικό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι αύριο, γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια συμπαγή ομάδα που εκμεταλλεύεται τις στημένες φάσεις και που τα πρόσφατα χρόνια έχει πάρει αποτελέσματα στην Ευρώπη. Το Champions League δεν είναι υποχρέωσή μας, είναι κάτι το οποίο μπορεί να κριθεί υπέρ ή κατά από μικρές λεπτομέρειες».

Για τον Κριστιάνο, είπε. «Το να έχεις τον Ρονάλντο είναι πλεονέκτημα, όμως μόνος του δεν είναι αρκετός, ολόκληρη η ομάδα πρέπει να κάνει δυνατή εμφάνιση».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα