Η μαγεία των «16» συνεχίζεται με Λίβερπουλ – Μπάγερν και Λιόν – Μπαρτσελόνα (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Η μαγεία των «16» συνεχίζεται με Λίβερπουλ – Μπάγερν και Λιόν – Μπαρτσελόνα (vids)

bet365

Το «Άνφιλντ» φτιάχνει γι' ακόμα μια ευρωπαϊκή νύχτα Λίβερπουλ μαγική ατμόσφαιρα απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει ταξιδέψει στη Γαλλία για το πρώτο ματς με τη Λιόν.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λίβερπουλ - Μπάγερν Μονάχου (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ, τη στιγμή που πλέον δίνουν τεράστια μάχη για να διατηρηθούν στην κορυφή της Premier League και δεν έχουν την άνεση του περασμένου Δεκέμβρη όταν κι έγινε η κλήρωση για τους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, υποδέχονται τη Μπάγερν Μονάχου (22:00, CosmoteSport2 HD).

Ο Φιρμίνο ταλαιπωρείται από ίωση αλλά εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου θα παίξει κανονικά, ενώ, ο Ντέγιαν Λόβρε φαίνεται ότι θα μείνει εκτός αφού δεν κατάφερε να συμμετέχει ούτε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν από το αποψινό ματς.

Δίχως Μπόατενγκ ταξίδεψε στο λιμάνι η Μπάγερν, που θα έχει όμως διαθέσιμο και τον Κομάν αλλά και τον Ριμπερί που ταξίδεψε αργά τη Δευτέρα μόνος του επειδή γέννησε η σύντροφός του. Εκτός ο τραυματίας Ρόμπεν αλλά και ο τιμωρημένος Μίλερ...

Στη Λιόν, η ομάδα του Ζενεσιό υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (22:00, CosmoteSport1 HD). Οι Γάλλοι έρχονται αντιμέτωποι με ακόμα μια τεράστια ευρωπαϊκή πρόκληση έπειτα απ' όσα έκαναν στη φάση των ομίλων, κυρίως με τη νίκη και την ισοπαλία στα δυο ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που πρόσφατα επισημοποιήθηκε πως θα βρίσκεται στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» και για την επόμενη σεζόν (με οψιόν επέκτασης μέχρι και το 2021), δήλωσε πως στην ομάδα του υπάρχει το καλό, δημιουργικό άγχος και ο ενθουσιασμός για το ματς.

Από την πλευρά του, ο κόουτς των «λιονέ», Μπρούνο Ζενεσιό, φανέρωσε την αυτοπεποίθηση που επικρατεί στην ομάδα του τονίζοντας πως «υπάρχει η αίσθηση ότι είμαστε το φαβορί». Πολύ σημαντική η απώλεια του Φεκίρ που είναι τιμωρημένος, ενώ, αμφίβολος με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς είναι ο Ντενάγιερ. Κανένα νέο πρόβλημα για τη Μπαρτσελόνα πέρα από τα γνωστά των Ραφίνια, Σίλεσεν, Αρτούτ και Βερμάελεν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα