Ατλέτικο Μαδρίτης: Το αγαπημένο... θύμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης: Το αγαπημένο... θύμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει την Τετάρτη στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, κόντρα στην οποία μετράει αρκετά γκολ στην καριέρα του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λίβερπουλ - Μπάγερν Μονάχου (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Τετάρτη στο Wanda τη Γιουβέντους, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους 16 του Champions League και φυσικά όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον Ρονάλντο, ο οποίος επιστρέφει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο ως παίκτης της Γιούβε αυτή τη φορά.

Η Ατλέτικο είναι ένα αγαπημένο... θύμα του CR7 καθώς έχει σκοράρει απέναντί της 22 γκολ σε 31 παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο ο Λιονέλ Μέσι έχει περισσότερα τέρματα απέναντι στην Ατλέτικο, μετρώντας 25 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Το πιο αγαπημένο... θύμα του Κριστιάνο, πάντως, είναι η Σεβίλλη κόντρα στην οποία ο Πορτογάλος άσος μετράει 27 γκολ. Ακολουθεί η Χετάφε, την εστία της οποίας ο Ρονάλντο έχει παραβιάσει 23 φορές, με την Ατλέτικο να έρχεται τρίτη στη σχετική κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 31 παιχνίδια στα οποία ο Ρονάλντο έχει αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, μετράει 15 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες, κάτι που δείχνει καθαρά ότι έχει την υπεροχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα