Κλοπ: «Κανένα δίλημμα ανάμεσα σε Premier ή Ευρώπη...»

Κλοπ: «Κανένα δίλημμα ανάμεσα σε Premier ή Ευρώπη...»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Κανένα δίλημμα ανάμεσα σε Premier ή Ευρώπη...»

bet365

Αν και τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ θέλουν όσο τίποτε άλλο την επαναφορά της ομάδας στην κορυφή της Premier League, ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα δίλημμα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ενόψει των αγώνων με τη Μπάγερν Μονάχου στους «16» του Champions League.

Ρόμα - Μπολόνια με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Γερμανός κόουτς των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ, έδειξε να κατανοεί πως ίσως στο μυαλό του κόσμου της ομάδας η Ευρώπη τη δεδομένη χρονική στιγμή μπαίνει σαν... εμπόδιο στην απόλυτη προσήλωση στην προσπάθεια κατάκτησης της κορυφής στο πρωτάθλημα, ωστόσο, τόνισε πως: «Ξέρω τι θα διάλεγαν οι οπαδοί, εμείς όμως δεν κάνουμε καμία επιλογή. Δεν υπάρχει το δίλημμα. Δόξα τω Θεώ... Τώρα βλέπουμε το ματς του Champions League κι έπειτα θα δούμε αυτό με τη Γιουνάιτεντ για την Κυριακή...».

Επιπλέον, ο Kloppo ανέφερε ότι: «Είμαστε η πιο συναισθηματική ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και για εμένα το συναίσθημα παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο και στη ζωή. Οπότε μακάρι να δημιουργήσουμε μια συναισθηματική βραδιά στο Άνφιλντ, να βοηθήσει και ο κόσμος, να παίξουμε κι εμείς όπως μπορούμε και να το απολαύσουμε όλοι μαζί».

Για την αντιπαλότητα με τους άλλοτε ποδοσφαιριστές του, Ματς Χούμελς και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο τεχνικός της Λίβερπουλ δήλωσε με περηφάνια ότι: «Είναι φανταστικοί ποδοσφαιριστές και τους είμαι ευγνώμων γιατί η καριέρα μου δίχως εκείνους θα ήταν πολύ διαφορετική. Όλοι βγήκαμε ωφελημένοι από τη συνεργασία μας. Ακόμα θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα με τον Ματς και την πρώτη επαφή με τον Ρόμπερτ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα