Παρί Σεν Ζερμέν: Ντράξλερ, Ντάνι Αλβες και Κιμπέμπε μιλούν για τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντράξλερ, Ντάνι Αλβες και Κιμπέμπε μιλούν για τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ (vid)

Γιώργος Κοντογεώργης
Παρί Σεν Ζερμέν: Ντράξλερ, Ντάνι Αλβες και Κιμπέμπε μιλούν για τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ (vid)

bet365

Γιούλιαν Ντράξλερ, Ντάνι Αλβες και ο... ήρωας, Πρεσνέλ Κιμπέμπε, μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford.

Γιούλιαν Ντράξλερ: «Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και με τον τρόπο που παίξαμε. Το πρώτο μέρος δεν ήταν τόσο καλό όσο το δεύτερο, στο οποίο δείξαμε ότι παίζουμε σοβαρό ποδόσφαιρο και αξίζαμε τη νίκη. Χάσαμε τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες, τους Μενιέ, Νεϊμάρ και Καβάνι, όμως ξέραμε ότι έχουμε άλλους που μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Το δείξαμε αυτό, θα ήμασταν ακόμα καλύτεροι αν οι Νεϊμάρ και Καβάνι έπαιζαν, όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι 2-3 παίκτες, είναι ολόκληρη η ομάδα και αυτό δείξαμε σήμερα. Είναι λογικό όταν παίζεις στο Old Trafford να μην βάζεις πίεση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το πρώτο λεπτό. Είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος, δεν ήταν κάτι που μας είπε ο προπονητής. Παίξαμε απλό, εξαιρετικό ποδόσφαιρο με κατοχή και γι' αυτό στο τέλος αξίζαμε τη νίκη».

Ντάνι Αλβες: «Νομίζω ότι αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η ομαδική δουλειά, παραμείναμε καλά οργανωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οπως έχω πει και πιο παλιά, είναι μια διοργάνωση στην οποία πρέπει να παραμένεις σε υψηλό επίπεδο και εμείς ήμασταν εκεί, είμαστε ολοκληρωμένη ομάδα σε όλες τις γραμμές. Εκτός από τα γκολ που πετύχαμε, κάναμε εκπληκτική δουλειά στην άμυνα».

Πρεσνέλ Κιμπέμπε: «Δεν έχω συνηθίσει να βάζω πολλά γκολ, ειδικά σε τέτοιους αγώνες, ειδικά σε τέτοια γήπεδα. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα και περήφανος για την ομάδα. Ξέρουμε την ποιότητα που έχουμε, το ματς ήταν πιο ανοικτό απ' ότι περιμέναμε. Οταν η Μάντσεστερ έδειξε πιο αδύναμη, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν έχω λόγια, ακόμα και τώρα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι μου συνέβη, ζω ένα όνειρο. Απομένει ένα παιχνίδι για να προκριθούμε, βρισκόμαστε ακόμα στη μέση για τα προημιτελικά. Σεβόμαστε την Μάντσεστερ, θα είναι μια τεράστια μάχη στην έδρα μας, με τους οπαδούς μας θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα