Νεότερος σκόρερ ever για τη Ρόμα στο Champions Leauge ο Τζανιόλο

Νεότερος σκόρερ ever για τη Ρόμα στο Champions Leauge ο Τζανιόλο

Κώστας Ζάλιαρης
Νεότερος σκόρερ ever για τη Ρόμα στο Champions Leauge ο Τζανιόλο

bet365

Βραδιά μαγικά κι ονειρεμένη ήταν αυτή της Τρίτης για τον Νικολό Τζανιόλο, που σκόραρε δις στο πρώτο του ματς σε φάση νοκ-άουτ για το Champions League και έγραψε ιστορία.

Τότεναμ - Ντόρτμουντ με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο 19χρονος άσος που έλαμψε για τους «τζιαλορόσι» στο πρώτο ματς με την Πόρτο στο «Ολίμπικο» για τους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έγινε ο νεότερος ever σκόρερ της Ρόμα στο τουρνουά και μάλιστα, έγινε και ο νεότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής που σκοράρει δυο φορές στο ίδιο παιχνίδι σε νοκ-άουτ φάση του Champions League.

Ο μικρός ξεκίνησε στην 11άδα από τον Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο, είχε μόλις τρία σουτ στο στόχο, σκοράροντας στα δυο από αυτά και ήταν ένας από τους 7 Ιταλούς που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της Ρόμα στο παιχνίδι με τους «δράκους», το οποίο ολοκληρώθηκε με το τελικό 2-1 για την ομάδα του Κώστα Μανωλά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα