Καθυστερεί η απόφαση της UEFA για το ΑΕΚ - Άγιαξ

Δημήτρης Βέργος
Καθυστερεί η απόφαση της UEFA για το ΑΕΚ - Άγιαξ

bet365

Χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο, η απόφαση της UEFA για τα επεισόδια στο ΑΕΚ - Άγιαξ δεν αποκλείεται να καθυστερήσει και να ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο.

Στην ΑΕΚ περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ στον όμιλο του Champions League. Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε οριστεί για τις 13 Δεκέμβρη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, ούτε υπάρχει κάτι επίσημο.

Πάντως το ενδεχόμενο να καθυστερήσει και να βγει ακόμα και μέσα στον Γενάρη φαντάζει πλέον πιθανό, καθώς η UEFA ίσως χρειάζεται να προχωρήσει σε μεγαλύτερη διερεύνηση των επεισοδίων, σε μια υπόθεση που παρουσιάζει δικαστικό ενδιαφέρον. Άλλωστε η περίοδος που ακολουθεί μέχρι τον Φεβρουάριο δεν περιλαμβάνει αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έτσι δεν αποκλείεται να μην ανακοινωθεί κάτι άμεσα.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πάντως δεν έχουν κάτι επίσημο, ούτε κάποια ενημέρωση από την πλευρά της UEFA πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτό που περιμένει η ΑΕΚ είναι να μάθει από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA αν χρειαστεί να καταθέσει κάτι περισσότερο, όσον αφορά την υπόθεση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική ενημέρωση.

Ενδιαφέρον για την απόφαση υπάρχει φυσικά και από την πλευρά του Άγιαξ, που επίσης απειλείται με τιμωρία, καθώς και οι δικοί του οπαδοί συμμετείχαν στα επεισόδια του ΟΑΚΑ, ενόψει και των αναμετρήσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους 16 του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα