Η «συγγνώμη» του Μίλερ στον Ταλιαφίκο για την... καρατιά (pic & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Η «συγγνώμη» του Μίλερ στον Ταλιαφίκο για την... καρατιά (pic & vid)

bet365

Μια μέρα μετά την αναμέτρηση Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου και το σκληρό φάουλ του Μίλερ στον Ταλιαφίκο, που οδήγησε στην αποβολή του, ο Γερμανός άσος των Βαυαρών απολογήθηκε στον Αργεντινό του Αίαντα μέσω Twitter.

Ολυμπιακός – Μίλαν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Δυο πράγματα θα θυμάται για καιρό όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι των Ολλανδών με τους Γερμανούς στο Άμστερνταμ για την τελευταία αγωνιστική του Champions League (3-3).

Το ένα είναι η εντυπωσιακή εξέλιξη του σκορ στα τελευταία λεπτά και το άλλο θα είναι η... καρατιά του Μίλερ στον Ταλιαφίκο στο 75', που φυσιολογικά οδήγησε στην αποβολή του.

Μια μέρα αργότερα και μέσω Twitter ο 29χρονος μεσοεπιθετικός απολογήθηκε για το σκληρό φάουλ, γράφοντας: «Με αυτό τον τρόπο θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Νίκο Ταλιαφίκο για το χθεσινό περιστατικό. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση. Καλή ανάρρωση!».

Ο Ταλιαφίκο πάντως τη... γλίτωσε με τρία ράμματα, όχι μόνο ολοκληρώνοντας το παιχνίδι, αλλά και ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 95' του τρομερού παιχνιδιού!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα