Η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Σέλτικ πήραν πρόκριση δίχως νίκη εκτός έδρας!

Κώστας Ζάλιαρης
Η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Σέλτικ πήραν πρόκριση δίχως νίκη εκτός έδρας!

bet365

Αποκλειστικότητα των Βρετανών είναι η εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για την πρόκριση στους «16» του Champions League μονάχα με... ήττες στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια των ομίλων!

Σαχτάρ – Λυών με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η Λίβερπουλ, αν και ηττήθηκε σε Παρίσι, Βελιγράδι και Νάπολι στην φετινή της πορεία στα γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έκανε αυτό που έπρεπε στο «Άνφιλντ» και κυρίως το έκανε στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στους «παρτενοπέι» εξασφαλίζοντας σκορ πρόκρισης στα νοκ-άουτ.

Πριν από τη φετινή επίδοση των «κόκκινων» με τις τρεις ήττες μακριά από το Μέρσεϊσαϊντ, είχε προηγηθεί κάτι αντίστοιχο από τις Άρσεναλ και Σέλτικ στην ιστορία της σύγχρονης μορφής του θεσμού!

Οι «κανονιέρηδες» το πέτυχαν πίσω στη σεζόν 2001-2002, όταν είχαν στη Μαγιόρκα, στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και από τη Σάλκε, ενώ η Σέλτικ το έκανε τόσο την αγωνιστική περίοδο 2006-2007, όσο και την αμέσως επόμενη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα