Το Λίβερπουλ - Νάπολι κρίνει πρόκριση

Gazzetta team
Το Λίβερπουλ - Νάπολι κρίνει πρόκριση

bet365

Λίβερπουλ και Νάπολι κοντράρονται στο Άνφιλντ (22:00) με τους «Κόκκινους» να θέλουν μόνο νίκη με ένα ή δύο γκολ διαφορά για να πάρουν αυτοί την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μπαρτσελόνα – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Την ώρα που στο Βελιγράδι η Παρί Σεν Ζερμέν λογικά θα κάνει το καθήκον της, παίρνοντας το ένα εισιτήριο για τους 16, στο Άνφιλντ θα... πέφτουν κορμιά. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Νάπολι στο μεγαλύτερο ματς της βραδιάς για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι «Κόκκινοι» θέλουν είτε νίκη με 1-0 είτε με δύο γκολ διαφορά αν δεχθούν γκολ για να πάρουν αυτοί την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον τρίτο όμιλο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις για τον δεύτερο όμιλο καθώς εκεί ακόμα παίζεται το δεύτερο εισιτήριο, με την Μπαρτσελόνα να έχει καπαρώσει την πρώτη θέση. Η Ίντερ που υποδέχεται την Αϊντχόφεν θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Τότεναμ, η οποία δοκιμάζεται στο Καμπ Νου με την Μπάρτσα. Τη δεδομένη στιγμή Σπερς και Νερατζούρι είναι ισόβαθμοι, με την αγγλική ομάδα να υπερτερεί.

Ο πρώτος όμιλος κλείνει με τις αναμετρήσεις Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονακό – Ντόρτμουντ, με τους «Ροχιμπλάνκος» να θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν την πρώτη θέση αδιαφορώντας για το τι θα κάνει την ίδια στιγμή η Μπορούσια.

Στον τέταρτο όμιλο Πόρτο και Σάλκε έχουν ήδη προκριθεί και το ενδιαφέρον εστιάζεται στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Λοκομοτίβ. Η τουρκική ομάδα υποδέχεται την Πόρτο, ενώ η ρωσική αντιμετωπίζει στη Γερμανία τη Σάλκε.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Πρώτος όμιλος (22:00)

Κλαμπ Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Μονακό - Ντόρτμουντ

Δεύτερος όμιλος (22:00)

Μπαρτσελόνα - Τότεναμ

Ίντερ - Αϊντχόφεν

Τρίτος όμιλος (22:00)

Ερυθρός Αστέρας - Παρί Σεν Ζερμέν

Λίβερπουλ - Νάπολι

Τέταρτος όμιλος (19:55)

Γαλατάσαραϊ - Πόρτο

Σάλκε - Λοκομοτίβ Μόσχας

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα