Κλοπ: «Μιλάει πολύ ο Ντε Λαουρέντις»

Γιώργος Κοντογεώργης
Κλοπ: «Μιλάει πολύ ο Ντε Λαουρέντις»

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ θύμηθηκε την πρόταση που είχε δεχθεί από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για να αναλάβει την Νάπολι και εξήγησε γιατί δεν θα δουλέψει στην Ιταλία.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 50χρονος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον «τελικό» για τους «16» του Champions League κόντρα στους Partenopei στο Anfield. «Εχω ακόμα 3.5 χρόνια συμβόλαιο, δεν ξέρω αν κάποιος θα με θέλει μετά από αυτό. Μου αρέσει η Ιταλία, το ιταλικό φαγητό, όλα είναι τέλεια όμως δυστυχώς δεν μιλάω τόσο καλά τη γλώσσα» είπε ο Γερμανός και πήγε στο... κεφάλαιο Νάπολι. «Αυτό που μου αρέσει στον κύριο Ντε Λαουρέντις είναι ότι δεν κρύβεται. Το πρόβλημα με εκείνον είναι ότι είναι πολύ ομιλητικός. Δεν νομίζω να έχω μιλήσει ποτέ σε κανέναν τον διάλογο που υπήρξε μεταξύ μας, όμως εκείνος τον αναφέρει κατά καιρούς». Ο τεχνικός των Reds, συνέχισε. «Νομίζω ότι θα είναι πολύ χαρούμενος με τις επιλογές του. Το ότι πήρε τον Μαουρίτσιο Σάρι ήταν εκπληκτικό και τώρα το να έχει τον Κάρλο είναι φανταστικό. Θεωρώ ότι είναι ικανοποιημένοι με τους προπονητές τους, οπότε δεν χρειάζεται να μιλάμε για αλλαγές».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα