Χωρίς Άλεφ στη Λισαβόνα η ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Χωρίς Άλεφ στη Λισαβόνα η ΑΕΚ

bet365

Όπως αναμενόταν, ο τραυματίας Άλεφ έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, ένα παιχνίδι το οποίο θα χάσει φυσικά και ο τιμωρημένος Μάρκο Λιβάια.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπιλμπάο – Χιρόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα έμεινε, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε και σήμερα θεραπεία λόγω της κάκωσης αριστερού δικεφάλου που υπέστη στο παιχνίδι με τη Λαμία και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τρίτης (11:30) στη Λισαβόνα.

Φυσικά την αναμέτρηση του Ντα Λουζ θα χάσει και ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Άγιαξ, ενώ βέβαια δεν υπολογίζονται και οι Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας και Σιμόες.

Στην αποστολή για τον αγώνα με την Μπενφίκα βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τον αγώνα θα λάβει χώρα στο Ντα Λουζ το βράδυ της Τρίτης (22:00), ενώ μισή ώρα νωρίτερα Μαρίνος Ουζουνίδης και Λούκας Μπογέ θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα