Τσόσιτς: «Δεν πάμε για τουρισμό στη Λισαβόνα»

Gazzetta team
Τσόσιτς: «Δεν πάμε για τουρισμό στη Λισαβόνα»

bet365

Ο Ούρος Τσόσιτς υποστήριξε πως η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη για αποτέλεσμα στη Λισαβόνα κόντρα στην Μπενφίκα, ώστε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στον όμιλο του Champions League.

Εβερτον – Γουότφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Τσόσιτς μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα» και αρχικά αναφέρθηκε στον δύσκολο Νοέμβριο που είχε η ΑΕΚ: «Περάσαμε έναν αρκετά δύσκολο μήνα. Τον αφήνουμε όμως πίσω μας γιατί θέλουμε να μπούμε ξανά στο σωστό δρόμο, ώστε να μη δημιουργηθούν άλλα προβλήματα στο μέλλον. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω πως δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα», σχολίασε ο Σέρβος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολο να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα αλλά αν δεν το πιστεύουμε ότι μπορούμε, τότε δεν υπάρχει λόγος να παίζει κανείς από μας ποδόσφαιρο. Όχι μόνο εμείς στην ΑΕΚ, αλλά ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να ελπίζει και να ονειρεύεται. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά».

Επίσης ο Τσόσιτς υποστήριξε πως η ΑΕΚ δεν θα πάει για τουρισμό στη Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα, παρά τον αποκλεισμό: «Ξέρουμε πως το Champions League έχει τελειώσει για μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάμε σαν τουρίστες στη Λισαβόνα. Πρέπει να παλέψουμε κόντρα στην Μπενφίκα και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα