Η ΑΕΚ ενημέρωσε για τα εισιτήρια στην Λισαβόνα

Η ΑΕΚ ενημέρωσε για τα εισιτήρια στην Λισαβόνα

Η ΑΕΚ ενημέρωσε για τα εισιτήρια στην Λισαβόνα

Η «Ενωση» ενημέρωσε τους φίλους της που έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στην Λισαβόνα για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων στο ματς με την Μπενφίκα. 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ η οποία ενημερώσει τους φίλους της ομάδας που θέλουν να δουν το ματς με την Μπενφίκα τις λεπτομέρειες για την διάθεση των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση:
«Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που αγόρασαν τα εισιτήριά τους μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League Μπενφίκα - AEK (12/12), ότι η παραλαβή τους -για όσους μπορούν να τα παραλάβουν από την Αθήνα- ξεκινάει την Δευτέρα 03/12 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 07/12.

ΠΡΟΣΟΧΗ: την Τετάρτη 05/12 το Τμήμα Εισιτηρίων θα είναι κλειστό λόγω του αγώνα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Η παραλαβή θα γίνεται από το ΟΑΚΑ – κάτω από τη θύρα των επισήμων – καθημερινά από τις 11:00 έως τις 16:00 και θα είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του αποδεικτικού αγοράς, όπου αναγράφεται ο αριθμός της παραγγελίας που έλαβαν οι φίλαθλοι κατά την αγορά στο mail τους, καθώς και η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Όσοι φίλαθλοι δεν μπορέσουν να τα παραλάβουν από το ΟΑΚΑ, θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα εισιτήριά τους στην Λισαβόνα, από σημείο που θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν τον αγώνα».

Best of internet