Καρεμπέ: «Θέλω η Μπαρτσελόνα να κατακτήσει το Champions League για τον Βαλβέρδε»

Gazzetta team
Καρεμπέ: «Θέλω η Μπαρτσελόνα να κατακτήσει το Champions League για τον Βαλβέρδε»

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μπορεί να έχει συνδέσει το όνομά του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει την Μπαρτσελόνα να σηκώνει το τρόπαιο του Champions League για χάρη του Βαλβέρδε.

Σταντάρ Λ. – Σεβίλλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού σε συνέντευξη του στο Sportium ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα φαβορί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τη φετινή σεζόν.

Ο Καρεμπέ έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη Ρεάλ, καθώς έχει συνδέσει στο παρελθόν το όνομά του με τους Μερένχες, ωστόσο θέλει να δει τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε να φτάνει με τους Μπλαουγκράνα ως στην κορυφή της Ευρώπης.

«Θα ήθελα να δω την Μπαρτσελόνα να κατακτά το Champions League για τον Βαλβέρδε καθώς κάνει καλή δουλειά», σχολίασε ο Καρεμπέ, ο οποίος πάντως δεν άφησε και τη Ρεάλ εκτός παιχνιδιού:

«Ο Βαλβέρδε έχει μια καλή ομάδα, αλλά η Ρεάλ έχουν κάτι που τους οδηγεί στις κατακτήσεις του Champions League. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν πάρει σχεδόν τα πάντα και με την εμπειρία τους μπορούν να το καταφέρουν».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα