Η ΑΕΚ έμεινε η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η ΑΕΚ έμεινε η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ έμεινε η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ!

bet365

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε... σεφτέ στα θετικά αποτελέσματα και με την νίκη επί της Γαλατασαράι άφησε την ΑΕΚ ως τη μόνη ομάδα που μετά από 5 αγωνιστικές δεν έχει βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Μέχρι την αγωνιστική που... ολοκληρώνεται, η ΑΕΚ και η Λοκομοτίβ ήταν οι μόνες από τις 32 ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που δεν είχαν γευτεί την χαρά όχι μόνο της νίκης, αλλά ούτε καν του βαθμού. Η Ενωση εν μέσω κρίσης έχασε κι από τον Άγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρέμεινε... κολλημένη στο απόλυτο μηδέν. Αντίθετα στην παγωμένη Μόσχα η Λοκομοτίβ ζέστανε τον κόσμο της και με το 2-0 επί της Γαλατασαράι πανηγύρισε και τους πρώτους βαθμούς για φέτος στη φάση των ομίλων. Όσο αφορά τον Δικέφαλο τελευταία αγωνιστική παίζει στη Λισαβόνα κι αν κόντρα στην Μπενφίκα (αδιάφορο βαθυμολογικά ματς και για τους δύο) δεν πάρει κάτι θετικό θα ολοκληρώσει χωρίς βαθμό την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ, γράφοντας αρνητική ιστορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα