Αϊντχόφεν – Μπαρτσελόνα 1-2

Γιώργος Καραμάνος
Αϊντχόφεν – Μπαρτσελόνα 1-2

bet365

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έβαλε γκολάρα, μοίρασε ασίστ, έστησε νέα ρεκόρ και οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο 1-2 επί της Αϊντχόφεν και μαζί στην επόμενη φάση ως 1η του ομίλου.

Το ξέρουν όλοι. Ακόμα κι εάν δεν είναι τόσο μέσα στο ματς, του αρκεί μία στιγμή. Και αυτή θα είναι μαγική. Ο Λιονέλ Μέσι που δεν ήταν καλός στην έδρα της PSV, εμφανίστηκε με μία υπέροχη ενέργεια-γκολ και μία ασίστ και οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο 1-2 επί της Αϊντχόφεν και ως 1η του 2ου ομίλου στην επόμενη φάση.

Οι Ολλανδοί μπήκαν πιο δυνατά, έφεραν σε δύσκολη θέση δύο φορές τον Τερ Στέγκεν και δεν κατάλαβαν γιατί δεν σκόραραν στο διπλό δοκάρι τους με Ντε Γιονγκ και Ντάμφρις (44'). Αφού λοιπόν δεν βρήκαν εκείνοι δίχτυα, ανέλαβε ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Ξεκίνησε την επέλαση, (60'), συνδυάστηκε, πάτησε περιοχή και το τελείωσε τέλεια ανάμεσα σε ένα τσούρμο αντιπάλων, σημειώνοντας ένα σωρό ρεκόρ.

Ακριβώς 10 λεπτά αργότερα ο Μέσι εκτέλεσε ένα περίεργο φάουλ, που φαίνεται ότι το έκανε επίτηδες έτσι, η μπάλα πέρασε στον Πικέ, ο οποίος από κοντά εκτέλεσε, για να γίνει ο καλύτερος αμυντικός σκόρερ του club στον θεσμό (11 γκολ), ξεπερνώντας τον Ρόναλντ Κούμαν. Η κεφαλιά του Ντε Γιονγκ (82') για το 1-2 δεν αρκούσε στους γηπεδούχους, που με τη σειρά τους έμειναν από τώρα εκτός συνέχειας γενικότερα.


Αϊντχόφεν (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Ζόετ, Φιέρχεφερ, Σβάαμπ, Ανχελίνιο, Περέιρο (71' Γκουτιέρες), Χεντριξ (71' Μάλεν), Ντε Γιονγκ, Λοσάνο, Μπέργκβαϊν (79' Ρομέρο), Ροσάριο, Ντάμφρις

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Πικέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Βιδάλ, Ντεμπελέ (80' Ντένις Σουάρεθ), Κουτίνιο (70' Μάλκομ), Μέσι.

2ος όμιλος
Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 13 (13-4)
2. Τότεναμ 7 (8-9)
3. Ιντερ 7 (5-6)
4. Αϊντχόφεν 1 (5-12)

Τελευταία αγωνιστική (11 Δεκεμβρίου)
Ιντερ – Αϊντχόφεν
Μπαρτσελόνα – Τότεναμ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα