Ατλέτικο Μαδρίτης – Μονακό 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μονακό 2-0

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος καθάρισαν εύκολα 2-0 τους Μονεγάσκους, πάνε στους «16» και περιμένουν μέχρι τέλους γκέλα της Ντόρτμουντ στη μάχη για την 1η θέση του 1ου ομίλου.

Προκρίθηκε στα σίγουρα και αυτό είναι το πρώτο καλό. Ωστόσο, στην ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ είναι από κάτω. Οπότε, το μόνο που μπορεί να κάνει η Ατλέτικο, είναι να νικάει και να ελπίζει σε γκέλα της μεγάλης αντιπάλου στον 1ο όμιλο. Σε πρώτη φάση λοιπόν το έκανε εύκολα και ξεκούραστα τώρα με το 2-0 επί της Μονακό και περιμένει να δει πώς θα της βγει η τελευταία αγωνιστική.

Οι Ροχιμπλάνκος έκαναν μάλιστα αρκετές αλλαγές, αλλά δεν τους επηρέασε καθόλου αυτό. Βασικά βρήκαν γκολ μόλις στο 2', το πιο γρήγορό τους ever στον θεσμό, με το σουτ του Κόκε να αλλάζει πορεία σε σώμα αμυντικού και να ξεγελάει τον Μπενάλιο. Ο Γκριεζμάν από κοντά (24') έβαλε το δεύτερο και αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς ο Φαλκάο έχασε πέναλτι για τους Πρίγκιπες (82') και αποθεώθηκε γι' αυτό από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του (σ.σ.: έχει χάσει και τα τρία τελευταία που έχει εκτελέσει στη διοργάνωση).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Ερναντές, Φιλίπε Λουίς, Αρίας, Ρόδρι, Παρτέι, Κόκε (46' Βιτόλο), Λεμάρ (63' Κάλινιτς), Κορέα (69' Σαούλ), Γκριεζμάν

Μονακό (Τιερί Ανρί): Μπενάλιο, Τζέμερσον, Μποντιασίλ, Ράτζι, Τσαντλί (63' Τιράμ-Ουλιάν), Γκολοβάν (63' Ντιόπ), Τιέλεμανς, Γκραντσίρ, Σιλά (55' Φαλκάο), Μασένγκο, Μπιανκόν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα