Στο γήπεδο του… σαλονιού σου! (pics)

Βασίλης Τσίγκας
Στο γήπεδο του… σαλονιού σου! (pics)

bet365

Το gazzetta.gr παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ από τους σουίτες του ΟΑΚΑ, με την ευγενική χορηγία της LG και σας μεταφέρει την ξεχωριστή εμπειρία που έζησε.

Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί όλοι μας πόσο ωραίο θα ήταν να καθόμασταν στο σαλόνι του σπιτιού μας, παρακολουθώντας έναν σπουδαίο αγώνα Champions League και ταυτόχρονα να ήμασταν μέσα στο γήπεδο;

Αυτή την αίσθηση τη ζήσαμε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, ως καλεσμένοι της LG στη σουίτα της!

Η καλή μέρα από το… πάρκινγκ φάνηκε, καθώς όλοι όσοι έχουμε πάει έστω και μία φορά σε αγώνα Champions League στο ΟΑΚΑ, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάπου να αφήσεις το αυτοκίνητό σου. Η LG όμως είχε φροντίσει και γι’ αυτό, καθώς μαζί με την πρόσκληση για τη σουίτα, μας είχε προμηθεύσει και με θέση πάρκινγκ στα επίσημα του γηπέδου!

Όπως βλέπετε κι εσείς, η σουίτα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το… σαλόνι του σπιτιού μας! Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ, απολαμβάνεις τις επιβεβλημένες πίτσες και τις παγωμένες μπύρες από το ψυγείο της LG, όμως αντί για τηλεόραση, απέναντί σου έχεις τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ!

Ακόμα, όμως, κι αν δεν θέλεις να δεις το χορτάρι, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις την αναμέτρηση από τις τηλεοράσεις της LG μέσα στη σουίτα! Η πολυτέλεια στο μεγαλείο της!

Με πανοραμική θέα του ΟΑΚΑ και τις ανέσεις του… σπιτιού μας, η LG φρόντισε να απολαύσουμε ένα παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο όσο καλύτερα μπορεί να ονειρευτεί ένας φίλαθλος του ποδοσφαίρου!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα