Λοκομοτίβ Μόσχας - Γαλατάσαραϊ 2-0

Gazzetta team
Λοκομοτίβ Μόσχας - Γαλατάσαραϊ 2-0

bet365

Η Λοκομοτίβ κέρδισε δίκαια με 2-0 την Γαλατασαράι, άφησε τους Τούρκους εκτός συνέχειας και ελπίζει για την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa League.

Η Λοκομοτίβ έψαχνε τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή διοργάνωση, η Γαλατά ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, αλλά στο τέλος η νίκη των Μοσχοβιτών έφερε και τις δύο εκτός συνέχειας, με τους τους γηπεδούχους να διατηρούν πιθανότητες για την τρίτη θέση, αλλά να μην μπορούν να καλύψουν την ήττα με 3-0 στην Πόλη.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα και οι γηπεδούχοι καλύτεροι. Μόλις στο 3’ ο Μιραντσούκ είχε δοκάρι και έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος του πρώτου μέρους για να δούμε το πρώτο γκολ. Ο Κριχόβιακ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Μουσλέρα για το 1-0. Οι Τούρκοι προσπάθησαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Έτσι, στο 54’ τα πάντα τελείωσαν με τον Ιγκνάτιεβ να κάνει το 2-0 και τους Μοσχοβίτες να χάνουν και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν, αλλά τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σιόμιν): Γκιγιέρμε, Ιγκνάτιεβ, Τσόρλουκα, Κβιρκβέλια, Ρίμπους, Ντενίσοβ, Κριχόβιακ, Αν. Μιραντσούκ, Αλ. Μιραντσούκ (77’ Μπάρινοβ), Φαρφάν (90’ Ρότενμπεργκ), Σμόλοβ (88’ Έντερ)

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Ναγκατόμο, Αζίζ, Καμπάκ, Λίνες (89’ Μαριάνο), Ντονκ, Φερνάντο (59’ Φεγκουλί), Εντιαγιέ (68’ Ινάν), Ροντρίγκες, Ντερντιγιόκ, Ονιεκούρου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα