Ο Σιμόες στην καλύτερη 15αδα Πορτογάλων και Βραζιλιάνων στο Champions League

Ο Σιμόες στην καλύτερη 15αδα Πορτογάλων και Βραζιλιάνων στο Champions League

Gazzetta team
Ο Σιμόες στην καλύτερη 15αδα Πορτογάλων και Βραζιλιάνων στο Champions League

bet365

Μπορεί ο Αντρέ Σιμόες να μην περιλαμβάνεται πλέον στα πλάνα της ΑΕΚ, ωστόσο ο Πορτογάλος μέσος είχε μια σημαντική διάκριση στην πορτογαλική έκδοση του επίσημου site της UEFA.

Η μεγάλη μάχη στο Παρίσι παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο live.

Στο επίσημο site της UEFA, στην πορτογαλική έκδοση, έλαβε χώρα μια ψηφοφορία για την καλύτερη 15αδα Πορτογάλων και Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο Champions League μέχρι στιγμής για τη φετινή σεζόν.

Σε αυτή βρίσκεται και το όνομα του Σιμόες, πλάι σε μεγάλα αστέρια, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νεϊμάρ, ο Μαρσέλο και ο Κουτίνιο.

Το όνομα του Πορτογάλου μέσου της ΑΕΚ δεν ήταν στην επιλεγμένη αρχική ενδεκάδα, αλλά στις αλλαγές, ωστόσο δεδομένα αποτελεί μια διάκριση για τον ίδιο.

Αναλυτικά στην καλύτερη 11αδα Πορτογάλων και Βραζιλιάνων βρίσκονται: Έντερσον, Τέλες, Κανσέλο, Μαρσέλο, Σεμέντο, Ντόουγκλας Κόστα, Κουτίνιο, Οτάβιο, Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζέσους. Στις αλλαγές βρίσκονται οι: Αντονι Λόπες, Ρούμπεν Ντίας, Ζοάο Φέλιξ και Αντρέ Σιμόες.

Στην επιλογή του Σιμόες μέσα στην καλύτερη 15αδα Πορτογάλων και Βραζιλιάνων παικτών στο Champions League έπαιξε καθοριστικό ρόλο η εμφάνισή του στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπάγερν, στην προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων, όπου είχε τα περισσότερα τρεξίματα από κάθε άλλον παίκτη στο γήπεδο (11.53 χλμ), ενώ είχε και τις περισσότερες πάσες (48) από την πλευρά της ΑΕΚ, με ποσοστό επιτυχίας στις μεταβιβάσεις 92%.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα