Χαμός στο Παρίσι, καθοριστική μάχη στο Λονδίνο

Κώστας Ζάλιαρης
Χαμός στο Παρίσι, καθοριστική μάχη στο Λονδίνο

bet365

Τεράστιο παιχνίδι στο «Παρκ ντε Πρενς» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Παρί, τη στιγμή που η Νάπολι θα περιμένει από εκεί ευνοϊκό αποτέλεσμα όσο θα κάνει τη δουλειά της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Μάχη που θα κρίνει πολλά στο Λονδίνο ανάμεσα στην Τότεναμ και την Ίντερ, τσεκάρουν εισιτήριο Ντόρτμουντ και Ατλέτικο.

Τότεναμ – Ιντερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League συνεχίζεται με αρκετές ομάδες έτοιμες να κάνουν παρέα στη Ρεάλ, τη Γιουβέντους, τη Ρόμα, τη Μπάγερν Μονάχου, τον Άγιαξ και τους δύο συλλόγους του Μάντσεστερ που βρίσκονται ήδη στα νοκ-άουτ.

Στον τρίτο όμιλο... του θανάτου, η πρωτοπόρος Λίβερπουλ θέλει να περάσει αναίμακτα από την πόλη του φωτός, εκεί όπου κοντράρεται με την Παρί Σεν Ζερμέν (στο -1 από τους «κόκκινους» οι Παριζιάνοι), τη στιγμή που η Νάπολι υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, σκοπεύει να κάνει σωστά τη δουλειά της κι από εκεί και πέρα θα περιμένει κάτι θετικό από το «Παρκ ντε Πρενς».

Τεράστιας κρισιμότητας είναι το παιχνίδι στο Λονδίνο για τον Β' όμιλο, όπου η Τότεναμ υποδέχεται την Ίντερ και είναι πραγματικά η τελευταία ευκαιρία των «σπιρουνιών» αν θέλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν μέχρις εσχάτων τη δεύτερη θέση του γκρουπ, αφού η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην υπόθεση πρόκριση και φιλοξενείται απόψε από την Αϊντχόφεν.

Ντόρτμουντ και Ατλέτικο είναι έτοιμες να περάσουν στα νοκ-άουτ, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τις Μπριζ και Μονακό, ενώ, η Πόρτο στον τέταρτο όμιλο θα παλέψει για τη νίκη απέναντι στη Σάλκε ώστε να εδραιωθεί στην κορυφή του γκρουπ, την ίδια ώρα που η Γαλατασαράι μονάχα με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας θα διατηρήσει κάποιες ελπίδες...

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μονακό (19:55, CosmoteSport 2 HD)

Λοκομοτίβ Μόσχας – Γαλατασαράι (19:55, CosmoteSport 5 HD)

Νάπολι – Ερυθρός Αστέρας (22:00, CosmoteSport 2 HD)

Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ (22:00, CosmoteSport 3 HD)

Αϊντχόφεν – Μπαρτσελόνα (22:00, CosmoteSport 6 HD)

Τότεναμ – Ίντερ (22:00, CosmoteSport 7 HD)

Ντόρτμουντ – Μπριτζ (22:00, CosmoteSport 8 HD)

Πόρτο – Σάλκε (22:00, CosmoteSport 9 HD)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα