Βαρύ αναμένεται το κατηγορητήριο στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Βαρύ αναμένεται το κατηγορητήριο στην ΑΕΚ

bet365

Το κατηγορητήριο για την ΑΕΚ, λόγω των επεισοδίων στο ματς με τον Άγιαξ, αναμένεται να είναι βαρύ, ωστόσο η Ένωση δεν είναι υπότροπη για τα συγκεκριμένα επεισόδια.

Τα επεισόδια του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ αναμένεται να φέρουν ένα βαρύ κατηγορητήριο για την Ένωση.

Φυσικά και οι οπαδοί του Άγιαξ συμμετείχαν σε αυτά, ωστόσο πρόκειται για γεγονότα που έχουν πάρει διαστάσεις στον διεθνή Τύπο και στην ΑΕΚ επικρατεί τεράστιος προβληματισμός και απογοήτευση για τη συμπεριφορά των οπαδών της. Άλλωστε τον προβληματισμό αυτό τον είχε εκφράσει πρόσφατα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έπειτα από τα όσα είχαν συμβεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, έλαβε χώρα μια σύσκεψη μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Άγγλο security officer της UEFA, στην οποία έγινε επισκόπηση των επεισοδίων. Ο security officer μαζί με τον παρατηρητή της UEFA θα στείλουν από εδώ και πέρα τις εκθέσεις τους από τα γεγονότα, με την ΑΕΚ να οργανώνει άμεσα την υπερασπιστική της γραμμή.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί, είναι ότι για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δεν είναι υπότροπη. Η υποτροπή της ΑΕΚ και η τιμωρία με αναστολή που της είχε επιβληθεί από την UEFA αφορούσε τα καπνογόνα και τους μπλοκαρισμένους διαδρόμους των εξεδρών στο ματς με την Μπάγερν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα