Λυών - Μαν. Σίτι 2-2

Gazzetta team
Λυών - Μαν. Σίτι 2-2

bet365

H Σίτι τα βρήκε... ξανά σκούρα κόντρα στη Λυών, ωστόσο το γκολ ισοφάρισης (2-2) του Aγουέρο την έστειλε στους «16» της διοργάνωσης. Σε μπελάδες οι Γάλλοι!

Η μεγάλη μάχη στο Παρίσι παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο live.

Στο Ετιχαντ υπέστη την μοναδική της ήττα στον 6ο όμιλο, ενώ στη Γαλλία η Σίτι τα βρήκε ξανά σκούρα. Η Λυών της έκανε τη ζωή δύσκολη, αλλά τελικώς ένα γκολ του Αγουέρο έστειλε τη Μάντσεστερ στους «16» και τη Λυών στην Ουκρανία να ψάχνει... βαθμό! Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, αλλά σε δυο περιπτώσεις με Ντεπάι και Κορνέ (δοκάρι) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Η Μάντσεστερ απάντησε με τον Σανέ, αλλά ούτε αυτός βρήκε στόχο. Στο 28' η Λυών έχασε μεγάλη ευκαιρία, ο Κορνέ βρέθηκε φάτσα με το γκολ, αλλά ο Λαπόρτ έκανε εντυπωσιακό κόψιμο. Ωστόσο, στο 55' ο Κορνέ με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η απάντηση της Σίτι ήταν άμεση και στο 62' ο Λαπόρτ έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά. Η Λυών αγκάλιασε την πρόκριση στο 81' πάλι με τον Κορνέ, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-1. Ωστόσο, ο Αγουέρο στο 83' με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-2, σκοράροντας έτσι στα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς για το Champions League.

Λυών (Ζενεσιό): Λόπες, Μαρσέλο, Ράφαελ (74' Τετέ), Μαρσάλ, Μεντί, Ντεναγιέρ, Ντομπελέ, Αουάρ, Ντεπάι, Φεκίρ (84' Τραορέ), Κορνέ (89' Τεριέ)

Μαν. Σίτι (Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Στόουνς, Σίλβα, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Ζιντσένκο, Αγουέρο (90' Φόντεν), Στέρλινγκ, Σανέ (71' Ντελφ)

6ος Ομιλος
Βαθμολογία

1. Μαν. Σίτι 10 (14-5)
2. Λυών 7 (11-10)
3. Σαχτάρ 5 (7-15)
4. Χόφενχαϊμ 3 (10-12)

Επόμενη αγωνιστική 12/10
Μαν. Σίτι - Χόφενχαϊμ
Σαχτάρ - Λυών

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα