Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

Γιώργος Καραμάνος
Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

bet365

Η La Liga φέτος μπορεί να μην της πάει καλά, αλλά η Ρεάλ πέρασε με 2-0 από τη Ρώμη, κλείδωσε την 1η θέση και κρίθηκε για 27η φορά στις 27 που έχει παίξει σε όμιλο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τότεναμ – Ιντερ και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εντός συνόρων παραέχει τα… κάτω της φέτος η Ρεάλ, αλλά στο Champions League σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, δεν γίνεται παρά να είναι πάντα το μεγάλο αφεντικό. Και το επιβεβαίωσε στο «Ολίμπικο, όπου με το υπέρ της 0-2 καθάρισε δεύτερη φορά τη Ρόμα και κράτησε για τον εαυτό της την πρόκριση ως 1η από τον 7ο όμιλο, κάτι που δεν γίνεται πλέον να αλλάξει με τίποτα.

Οι Ρωμαίοι μπήκαν καλύτερα, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Κουρτουά να κατεβάζει ρολά, αλλά τα γκολ τα βρήκαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μόντριτς έκανε σούπερ εμφάνιση και αποθεώθηκε από το αντίπαλο κοινό κατά την αλλαγή του. Το λάθος ωστόσο του Ολσεν και της άμυνας, έστειλε ολομόναχο τον Μπέιλ στην εστία και του έδωσε την ευκαιρία (47’) να φτάσει τα 16 τέρματα με τα λευκά στην Ευρώπη. Ο Λούκας Βάθκεθ (59’) εξ επαφής καθάρισε το τρίποντο και οι Μαδριλένοι μετρούν 27 στις 27 προκρίσεις από τα γκρουπ.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Φλορέντσι, Κριστάντε, Ν’Ζονζί (64’ Τσόριτς), Τζανιόλο (64’ Κάρσντορπ), Ελ Σαραουί (22’ Κλάιφερτ), Ουντέρ, Σικ

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσελο, Κρόος, Μόντριτς (80’ Βαλβέρδε), Γιορέντε, Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ (84’ Ασένσιο), Μπενζεμά (77’ Ντίαθ).

7ος όμιλος
Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 12 (12-2)
2. Ρόμα 9 (10-6)
3. Πλζεν 4 (5-15)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (5-9)

Τελευταία αγωνιστική (12 Δεκεμβρίου)
Πλζεν – Ρόμα
Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα