Πόζαρε με φανέλα της Παρτίζαν ο Κλοπ πριν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (pic)

Gazzetta team
Πόζαρε με φανέλα της Παρτίζαν ο Κλοπ πριν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (pic)

bet365

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Σερβία η κίνηση του Γιούργκεν Κλοπ να φωτογραφηθεί κρατώντας τη φανέλα της Παρτίζαν πριν το ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουόλσολ – Πόρτ Βέιλ ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Φυσικά, ο Κλοπ δεν είχε καμία διάθεση να πικάρει τον Ερυθρό Αστέρα. Άλλωστε έδειξε σεβασμό, φορώντας το λουλούδι-σύμβολο του σερβικού στρατού για τους ανθρώπους που χάθηκαν, ενώ νωρίτερα είχε αφήσει εκτός αποστολής και τον Σακίρι, λόγω του πανηγυρισμού του με τον «αλβανικό αετό».

Ο Κλοπ ήθελε να μην υπάρξει η παραμικρή πρόκληση και η φωτογραφία με τη φανέλα της Παρτίζαν είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Λίβερπουλ χρησιμοποίησε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της πριν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Έτσι οι άνθρωποι της Παρτίζαν του χάρισαν μια φανέλα με τον αριθμό 4 και το όνομά του, βγάζοντας και τη φωτογραφία μαζί του.

Όλο αυτό αποτέλεσε αφορμή, πάντως, στη Σερβία για να ανοίξει ένας... πόλεμος σχολίων μεταξύ οπαδών της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα, καθώς η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ στο Μαρακανά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα