Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Γιουγκ

Δημήτρης Βέργος
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Γιουγκ

bet365

Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος παραπονέθηκαν με κόσμιο τρόπο στον διαιτητή Ματέι Γιουγκ για τα σφυρίγματά του στην Allianz Arena, ενώ παράπονα εξέφρασαν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον παρατηρητή διαιτησίας.

Ολυμπιακός - Ντουντελάνζ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η απόφαση του πέναλτι για το μαρκάρισμα του Ούρος Τσόσιτς πάνω στον Λεβαντόφσκι, αλλά και διάφορα άλλα σφυρίγματα του Σλοβένου Ματέι Γιουγκ προκάλεσαν τα παράπονα των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Από το ημίχρονο κιόλας οι παράγοντες της ομάδας εξέφρασαν αυτά τα παράπονά τους προς τον παρατηρητή της διαιτησίας, συζητώντας μαζί του, με τον ίδιο να βλέπει ξανά τη φάση στο μόνιτορ, χωρίς βέβαια να παίρνει θέση.

Και στο τέλος της αναμέτρησης, όμως, τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έκαναν με κόσμιο τρόπο και σε ήρεμους τόνους τα παράπονα προς τον ίδιο τον Γιουγκ.

Μάλιστα, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θεωρούν ότι δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση στον Τσόσιτς, στη φάση του πέναλτι, καθώς ο Σλοβένος ρέφερι δεν δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα στη φάση, αλλά απομακρύνεται και στη συνέχεια επιστρέφει για να δώσει το πέναλτι έπειτα από παρέμβαση του επιπρόσθετου.

Πλέον, οι κιτρινόμαυροι» αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου. Η αποστολή επιστρέφει σήμερα το απόγευμα από το Μόναχο και με την άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα κατευθυνθεί στα Σπάτα για να πραγματοποιήσει προπόνηση. Άλλωστε, και οι ίδιοι οι παίκτες έπειτα από τη λήξη του χθεσινού μας στην Allianz Arena τόνιζαν μεταξύ άλλων: «Μπάγερν τέλος, τώρα μπροστά μας είναι μόνο ο Ατρόμητος».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τη λήξη του ματς, ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε πέρασε από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ χαιρετώντας όλους τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων, κάτι που έπραξε και ο Φρανκ Ριμπερί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα