Πέρασε Ζλάταν, Σεβτσένκο και ανέβηκε 7ος ο Λεβαντόφσκι

Gazzetta team
Πέρασε Ζλάταν, Σεβτσένκο και ανέβηκε 7ος ο Λεβαντόφσκι

bet365

Μεγάλη βραδιά για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η σημερινή, με τον Πολωνό επιθετικό της Μπάγερν να φτάνει τα 49 γκολ στο Champions League με τα δύο που πέτυχε επί της ΑΕΚ και να ξεπερνά τους Ιμπραΐμοβιτς και Σεβτσένκο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ και σούπερ αποδόσεις στο Europa League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δύο πολύ μεγάλους σκόρερ ξεπέρασε με τα δύο τέρματα επί της ΑΕΚ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο επιθετικός της Μπάγερν έφτασε τα 49 τέρματα στο Champions League και ανέβηκε στην 7η θέση, αφήνοντας έκτους τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Αντρέι Σεβτσένκο που έχουν 48, έχοντας ωστόσο ολοκληρώσει και την καριέρα τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (εκτός αν ο Σουηδός κάνει κάποιο από τα γνωστά του θαύματα και επιστρέψει πάλι σε τέτοιο επίπεδο).

Πρώτος πάντα αναφορικά με το Champions League είναι ο Ρονάλντο που έχει φτάσει τα 120 και τον ακολουθεί ο Μέσι με 105. Τρίτος είναι ο Ραούλ με 72, με τον Καρίμ Μπενζεμά να έχει 57, τον Νίστελροϊ 56 και τον Ανρί 50.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα