Μοράν: «Σταθήκαμε πολύ καλά αλλά το πέναλτι...»

Μοράν: «Σταθήκαμε πολύ καλά αλλά το πέναλτι...»

Gazzetta team
Μοράν: «Σταθήκαμε πολύ καλά αλλά το πέναλτι...»

bet365

Στο γεγονός ότι η Μπάγερν απέκτησε αυτοπεποίθηση μετά το πέναλτι για το 1-0, στάθηκε ο Ερικ Μοράν.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ισπανός χαφ της ΑΕΚ πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τη λήξη ήταν ένας από αυτούς που μίλησαν στους δημοσιογράφους.

«Νομίζω στο πρώτο μέρος σταθήκαμε πολύ καλά, με το πέναλτι απέκτησαν αυτοπεποίθηση, είναι καλοί παίκτες και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα», είπε αρχικά ο Μοράν και σε ερώτηση για τον σχηματισμό της Ενωσης, απάντησε: «Ο προπονητής είναι αυτός που επιλέγει τη διάταξη σύμφωνα με τον αντίπαλο και σήμερα τα πήγαμε αρκετά καλά».

Τέλος, για τη συνέχεια του ομίλου και την προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων για τους πρώτους βαθμούς ή ακόμη και για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League, είπε: «Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες εμείς συνεχίζουμε. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Αν έρθει το αποτέλεσμα είμαστε χαρούμενοι, αν όχι συνεχίζουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα