Ουζουνίδης: «Αυστηρό το πέναλτι, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Αυστηρό το πέναλτι, συγχαρητήρια στα παιδιά»

bet365

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ανέφερε πως στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια η ΑΕΚ θα επιδιώξει να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος, όπως το αξίζει.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στην απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι στο τράβηγμα του Τσόσιτς στον Λεβαντόφσκι, καθώς και στη συνολική προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε μετά την ήττα (2-0) από τη Μπάγερν στο Μόναχο ο προπονητής της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της CosmoteTV:

«Αυτό που είπαμε πριν το ματς είναι ότι εκτός από την αμυντική λειτουργία που θα πρέπει να είναι σωστή είναι να έχουμε συγκέντρωση και θα πρέπει να κρατήσουμε τη μπάλα, να παγώσουμε το ρυθμό και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να τρέξει. Τακτικά τα πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα για μεγάλο διάστημα, είχαμε την κατοχή αλλά όχι τις ευκαιρίες που θα θέλαμε. Είναι λογικό από εκεί και πέρα να έχει τέτοια εξέλιξη το ματς. Μας δόθηκε ένα αυστηρό πέναλτι και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε τέτοιες φάσεις είναι πολύ εύκολο για τον διαιτητή αν θέλει να δώσει πέναλτι να το δώσει. Πάντα γίνονται τέτοια τραβήγματα και τέτοιες μονομαχίες μέσα στην περιοχή στα κόρνερ. Γενικά ήταν ένα αυστηρό πέναλτι.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Άρχισε να παίζει ρόλο η κούραση, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και όσο περισσότερο βγαίναμε μπροστά για να κάνουμε κάτι καλό, τόσο περισσότερους χώρους έβρισκε η Μπάγερν, μια πολύ επικίνδυνη ομάδα όταν βρίσκει χώρο. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών στο γήπεδο σε ένα δύσκολο ματς. Δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει το σκορ απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία αυτό το ματς και πριν ξεκινήσει τους είπα να το ευχαριστηθούν και να τα δώσουν όλα. Αυτό που λέμε πάντα ισχύει, ότι οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ πάντα σε κάνουν πιο δυνατό. Ωριμάζεις σαν παίκτης και παίρνεις εμπειρίες που θα βοηθήσουν την ομάδα στη συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν τα παιδιά και από την αντίδραση που είχαμε σαν ομάδα. Στη συνέχεια, από τα δύο επόμενα ματς θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε τη δυνατότητα για να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Με βάση την εικόνα των αγώνων μέχρι τώρα νομίζω δικαιούμαστε βαθμό η βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα