Γαλανόπουλος: «Ο διαιτητής δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε όσα μπορούσαμε»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Ο διαιτητής δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε όσα μπορούσαμε»

bet365

Στις αποφάσεις του διαιτητή στάθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος, λέγοντας πως η ΑΕΚ πρέπει στα τελευταία παιχνίδια του ομίλου να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος και όχι απλά να το διασκεδάσει.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Ένωσης στη Βαυαρία (2-0), με τον Έλληνα μέσο να αναφέρεται στην ανωτερότητα των Γερμανών, αλλά και σε διαιτητικά λάθη, που στέρησαν από την ομάδα του την ευκαιρία να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην CosmoteTV:

«Ήταν ένα εξίσου δύσκολα παιχνίδι με αυτό του ΟΑΚΑ, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δύναμή της είναι ο ρυθμός και η ώθηση που της δίνει ο κόσμος, μπορούν να σε τελειώσουν σε δυο λεπτά. Αν δεν υπήρχε το πέναλτι θα μπορούσαμε να μιλάμε για τελείως διαφορετικό ματς.

Είχαμε ένα σύστημα που μπορούσαμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα, αλλά καλώς ή κακώς βρεθήκαμε πίσω στο γήπεδο, δεν γίνεται να παίξεις αλλιώς εδώ μέσα. Κάναμε δυο φάσεις, μας έκοψε κι άλλες δυο ο διαιτητής. Σαφώς και ήταν καλύτερη η Μπάγερν, δεν το συζητάμε αυτό, απλά νομίζω πως δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε όσα μπορούσαμε.

Εκτός των δυο παιχνιδιών που παίξαμε με τη Μπάγερν, όλα τα παιχνίδια μας έδωσαν τρομερές εμπειρίες, τόσο με τον Άγιαξ, όσο με τη Μπενφίκα. Πρέπει να φύγουμε από τη νοοτροπία που έχουμε για να το χαρούμε και να κοιτάξουμε στο φινάλε να πάρουμε κάτι από τα εναπομείναντα παιχνίδια».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα