Μακέντα: «Φαβορί για το Champions League με Κριστιάνο η Γιούβε»

Gazzetta team
Μακέντα: «Φαβορί για το Champions League με Κριστιάνο η Γιούβε»

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Γιουνάιτεντ και αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Περιμένω ένα σκληρό και ποιοτικό παιχνίδι. Η Γιουβέντους είναι ανώτερη, αλλά η Γιουνάιτεντ έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε:

Για την ανωτερότητα της Γιουβέντους:
«Η Γιουβέντους έχει χτίσει νοοτροπία νικήτριας έχοντας παράλληλα κι έναν κορμό βασικών παικτών. Ο Αλέγκρι είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές. Ετσι, κάθε νέος παίκτης μπαίνει και κάνει τη διαφορά».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
«Είμαι χαρούμενος που ήρθε στην Ιταλία. Έφερε μαζί του νοοτροπία νικητή, σε ένα περιβάλλον που ήξερε να κερδίζει. Νομίζω ότι με τον Ρονάλντο μαζί της, η Γιουβέντους μπορεί φέτος να κατακτήσει το Champions League. Όταν έχεις μαζί σου τον Κριστιάνο μπαίνεις πάντα με προβάδισμα 1-0».

Για τις αναμνήσεις του από τον CR7
«Η πιο σημαντική ίσως στο ντεμπούτο μου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά το ματς, όπου σκόραρα το νικητήριο γκολ στο 3-2 και εκείνος είχε σκοράρει δύο, πήρε ένα κύπελλο ως ο MVP του παιχνιδιού. Ήθελε να το δώσει σε μένα, αλλά αρνήθηκα. Ήταν όμως μια πολύ όμορφη χειρονομία από ένα είδωλο, όπως εκείνος»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα