Λυών - Χόφενχαϊμ 2-2

Λυών - Χόφενχαϊμ 2-2

bet365

Η Χόφενχαϊμ βρέθηκε να χάνει με 2-0 και να παίζει με 10 παίκτες, αλλά με γκολ του Καντεράμπεκ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε την Λυών (2-2) και μένει ζωντανή.

Η Λυών προηγήθηκε με 2-0, όλα ήταν υπέρ της, με την Χόφενχαϊμ να μένει με 10 παίκτες, αλλά για ακόμη μία φορά κατάφερε να κάνει... χαρακίρι φέτος και με γκολ του Καντεράμπεκ στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με ισοπαλία 2-2 και έμειναν ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα στο 19’ σε απίστευτη φάση. Αρχικά, το σουτ του Μεντί τράνταξε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ύστερα από κόντρες ο Φεκίρ έκανε από κοντά το 1-0. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει, όταν στο 28΄το σουτ του Ντομπελέ κόντραρε, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψη ο Νουχού αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Χόφενχαϊμ με 10 παίκτες, αλλά η ομάδα του Νάγκελζμαν έδειξε χαρακτήρα. Στο 65΄ο Κράμαριτς μείωσε με ωραίο σουτ σε 2-1 και το ματς πήρε φωτιά. Οι μπλε το πάλεψαν, οι λιονέ βρήκαν χώρους, έχασαν ευκαιρίες για να τελειώσουν τα πάντα και από τη στιγμή που δεν το έκαναν το πλήρωσαν, με τον Καντεράμπεκ να κάνει το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις!

Λυών (Μπρούνο Ζενεσιό): Λόπες, Ράφαελ, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Μορέλ, Μεντί, Αουάρ, Ντομπελέ (88’ Ντιόπ), Τουσάρ, Φεκίρ (74’ Ντεμπελέ), Ντεπάι (87’ Τραορέ)

Χόφενχαϊμ (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Μπίτσακτσιτς, Νουχού, Φογκτ, Σουλτς, Ντεμιρμπάι (79’ Νόρντβαϊτ), Γκρίλιτς (57’ Νέλσον), Μπελφοντίλ (67’ Σαλάι), Ζοέλιντον, Κράμαριτς

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα