Βαλένθια – Γιουνγκ Μπόις 3-1

Γιώργος Καραμάνος
Βαλένθια – Γιουνγκ Μπόις 3-1

bet365

Αφού μέτρησαν 10 ισοπαλίες σε 14 αγώνες και Ισπανία και Ευρώπη, οι Νυχτερίδες είδαν τον Μίνα να σκοράρει δύο φορές και να καθαρίζει 3-1 τη Γιουνγκ Μπόις, μένοντας ζωντανές για την πρόκριση.

Είχε οκτώ ισοπαλίες σε 11 αγωνιστικές στη La Liga και ακόμα δύο σε τρεις στο Champions League. Η ανάγκη για τρίποντο επομένως, ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική για τη Βαλένθια. Και δεν ήταν εύκολο αυτό το 3-1 επί της Γιουνγκ Μπόις, το οποίο όμως την κρατάει με καλές προϋποθέσεις στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μίνα και Σολέρ ήταν εκείνοι που έφτιαξαν το βράδυ για τις Νυχτερίδες.

Ο πρώτος σέρβιρε άθελά του (πλασέ στο δοκάρι) το 1-0 στον συμπαίκτη του (15'), αλλά το πλασέ του Ασαλέ (37') έβαλε τους Ελβετούς εντός αγώνα. Αυτό βέβαια δεν κράτησε πολύ. Ο Μίνα και πάλι από ενέργεια του Σολέρ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (52'), με τον πασέρ να βάζει το τρίτο (56'). Η Γιουνγκ Μπόις ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο (77' Σανόγκο)και ουσιαστικά κλείδωσε την ουρά του 8ου ομίλου.

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Γκάμπριελ, Γκαράι, Γκαγιά, Βας, Κοντογκμπιά (85' Βέζο), Κοκλέν, Σολέρ, Γκουέντες (75' Φεράν), Ροντρίγκο, Μίνα (68' Γκαμεϊρό)

Γιουνγκ Μπόις (Χεράρδο Σεοάνε): Φον Μπάλμους, Φον Μπέργκεν, Σο, Νγκαμαλέου (46' Σουλεϊμάνι), Φάσναχτ (61' Νσάμε), Ασαλέ, Μπενίτο, Λάουπερ, Σανόγκο, Μπαμπού, Ορό (75' Αεμπίσερ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα