Η δυσάρεστη πρώτη φορά της Λίβερπουλ και τα γκολ της Ρεάλ (vid)

Η δυσάρεστη πρώτη φορά της Λίβερπουλ και τα γκολ της Ρεάλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η δυσάρεστη πρώτη φορά της Λίβερπουλ και τα γκολ της Ρεάλ (vid)

bet365

Το έπαθε κι αυτό η Λίβερπουλ με την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, αφού, για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει πλέον τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, ενώ δέχθηκε δυο γκολ από το πρώτο ημίχρονο έπειτα από ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το 2014.

Μπενφίκα – Αγιαξ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο «Kloppo» ανέφερε ότι... δεν φτάνουν και τα 10 δάχτυλα των χεριών του για να υποδείξει όλα τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι στους Σέρβους στο «Μαρακανά», το βράδυ της Τρίτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «κόκκινοι» παρουσιάστηκαν κάκιστοι και υπέστησαν ήττα με σκορ 2-0, ένα αποτέλεσμα με το οποίο έγραψε ιστορία το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τη στιγμή που είναι το πρώτο θετικό του από το 1992, όταν και ο κόσμος γνώρισε την κορυφαία διοργάνωση με τη νέα του, σύγχρονη μορφή.

Η Λίβερπουλ για πρώτη φορά στα χρονικά, έχει πλέον καταγράψει τρεις σερί ήττες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, σε μια επίδοση που ξεκίνησε από την περασμένη σεζόν και τον ημιτελικό με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο», εκεί που το εις βάρος της 4-2 από τους «τζιαλορόσι» δεν στέρησε τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό μετά και το 5-2 του πρώτου αγώνα στο «Άνφιλντ».

Ήρθαν οι ήττες σε Νάπολη και Βελιγράδι και κάπως έτσι σημειώθηκε η αρνητική επίδοση.

Όσον αφορά τα δυο γκολ που επιτεύχθηκαν από το πρώτο ημίχρονο από τον Πάβκοβ, ο οποίος καθόρισε την αναμέτρηση της Τρίτης, ήταν η πρώτη φορά από τον Οκτώβρη του 2014 κι ένα ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μέρσεϊσαϊντ που ο αγγλικός σύλλογος μαζεύει δυο φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του στο πρώτο 45λεπτο. Εκείνο το ματς με τη «βασίλισσα» ολοκληρώθηκε στο τελικό 3-0 για τους «μερένχες»...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα