Ο... ηλεκτρολόγος που άλλαξε τα φώτα της Λίβερπουλ

Ο... ηλεκτρολόγος που άλλαξε τα φώτα της Λίβερπουλ

Κώστας Ζάλιαρης
Ο... ηλεκτρολόγος που άλλαξε τα φώτα της Λίβερπουλ

bet365

Ο Μίλαν Πάβκοβ, ο οποίος σπούδασε ηλεκτρολόγος σε τεχνική σχολή, έγινε ο ήρωας των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο φορ των Σέρβων, έκανε ολόκληρη την Ευρώπη ν' ασχολείται πλέον με την περίπτωσή του, τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες, έπειτα από την εμφάνισή του και τα δύο γκολ απέναντι στη Λίβερπουλ στο ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Δίχως να έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο στην καριέρα του, ο Πάβκοβ έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα το βράδυ της Τρίτης και στη λήξη της αναμέτρησης με τους «κόκκινους» σκαρφάλωσε κι εκείνος στην εξέδρα για να γιορτάσει και να τραγουδήσει μαζί τους.

Οι Σέρβοι βρήκαν πλέον λόγο να θυμούνται για πάντα τα δυο γκολ του Πάβκοβ απέναντι στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και μάλιστα το κάνουν ήδη με... χιουμοριστικό τρόπο, αφού, αρχικά, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μικρό κόστος και τα έβαλε με άμυνα... εκατομμυρίων, βγαίνοντας ο μεγάλος νικητής.

Το θέμα είναι πως αυτό το παιδί είναι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος, έχει τελειώσει τεχνική σχολή και παράλληλα δούλευε στο ξεκίνημα της καριέρας του και στο οπωροπωλείο του πατέρα του...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα