Και οι Γερμανοί... τρολάρουν για τις επιδόσεις του Μάριν! (pic)

Και οι Γερμανοί... τρολάρουν για τις επιδόσεις του Μάριν! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Και οι Γερμανοί... τρολάρουν για τις επιδόσεις του Μάριν! (pic)

bet365

Ο Μάρκο Μάριν έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ του Ερυθρού Αστέρα στο φετινό Champions League, με τους Γερμανούς να... τρολάρουν για τις επιδόσεις που σημειώνει ο άλλοτε διεθνής άσος και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού!

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με ένα γκολ και δυο ασίστ στον λογαριασμό του, ο Μάριν έχει... βάλει το χεράκι του στην προσπάθεια της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους φετινούς ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς οι Σέρβοι έχουν πετύχει τρία γκολ μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Ο Μάριν είναι πρωταγωνιστής, έστω κι αν ο Πάβκοβ πέτυχε και τα δυο γκολ της τεράστιας νίκης (2-0) επί της Λίβερπουλ, με τους Γερμανούς να... τρολάρουν για το γεγονός πως ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού είναι αυτή τη στιγμή ο πιο παραγωγικός Γερμανός ποδοσφαιριστής στη διοργάνωση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα