Κίμιχ: «Θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ με έναν κυρίαρχο τρόπο»

Gazzetta team
Κίμιχ: «Θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ με έναν κυρίαρχο τρόπο»

bet365

Ο Τζόσουα Κίμιχ εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι το ματς με την ΑΕΚ αποτελεί ευκαιρία για την ομάδα να δώσει τις απαντήσεις της.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το κλίμα στην Μπάγερν Μονάχου δεν είναι καλό λόγω των αποτελεσμάτων στην Bundesliga και εξ αιτίας των ρεπορτάζ που θέλουν ορισμένους ποδοσφαιριστές να επιθυμούν την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς.

Έτσι, σύμφωνα με τον Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, το αυριανό ματς με την ΑΕΚ στο Μόναχο αποτελεί ευκαιρία για τη βαυαρική ομάδα προκειμένου να δώσει τις απαντήσεις της, με τον παίκτη των Βαυαρών να τονίζει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει.

«Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο με έναν κυρίαρχο τρόπο. Εμείς οι παίκτες θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλοι θα πιάσουν το καλύτερο της απόδοσής τους. Μετά οι νίκες θα έρθουν. Εμείς έχουμε την ευθύνη. Πρέπει να βρούμε ξανά τον εαυτό μας και να διευκολύνουμε την κατάσταση με καλά αποτελέσματα. Ξεκάθαρα θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του γκρουπ», υποστήριξε ο Κίμιχ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα