Σιμόες: «Έχουμε δεσμευτεί για να αλλάξουμε την κατάσταση»

Σιμόες: «Έχουμε δεσμευτεί για να αλλάξουμε την κατάσταση»

Gazzetta team
Σιμόες: «Έχουμε δεσμευτεί για να αλλάξουμε την κατάσταση»

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για Μόναχο δήλωσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να ανατρέψουν το κλίμα που δημιουργήθηκε.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ αρχικά ρωτήθηκε για το δύσκολο ματς στην Allianz Arena με την Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας ότι η Ένωση πηγαίνει εκεί με μεγάλη φιλοδοξία για καλή εμφάνιση: «Είναι το πιο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Όσο πιο δύσκολο είναι, τόσο πιο μεγάλη ευκαιρία αποτελεί για εμάς. Δεν είμαστε το φαβορί για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Έχουμε μικρή πιθανότητα, αλλά αυτό μας γεμίζει με μεγάλη φιλοδοξία για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση».

Στη συνέχεια ο Σιμόες ρωτήθηκε για τα δύσκολα τελευταία 24ωρα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και αν αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να δώσουν τις απαντήσεις τους: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουμε μια σημαντική αλλαγή. Μιλήσαμε, δεσμευτήκαμε ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν είμαστε σε τόσο κακή κατάσταση, αν συγκρίνουμε και τα περσινά, ωστόσο θα προσπαθήσουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση».

Τέλος, ο Σιμόες ρωτήθηκε και για το τι θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να μην επαναλάβει τα λάθη των προηγούμενων ευρωπαϊκών αγώνων: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλεύουμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Ένα ματς τελειώνει στο 90', όχι στο 60' ή νωρίτερα, ότι κι αν συμβεί. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Ακόμα και κάτι άσχημο να συμβεί εμείς θα παλεύουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας», σχολίασε ο Πορτογάλος μέσος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα