Αναχώρησε για Μόναχο η ΑΕΚ (pics & vids)

Αναχώρησε για Μόναχο η ΑΕΚ (pics & vids)

Γιώργος Τσακίρης
Αναχώρησε για Μόναχο η ΑΕΚ (pics & vids)

bet365

Η ΑΕΚ αναχώρησε στις 12:30 με προορισμό το Μόναχο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπάγερν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 11:30, με τους παίκτες της πρωταθλήτριας Ελλάδας να πηγαίνουν στη Γερμανία για ένα δύσκολο ματς, αλλά αποφασισμένοι, όμως, να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΚ με την άφιξή της στο Μόναχο θα κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, στις 20:30 Ουζουνίδης και Χουλτ θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 21:00 οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν στην Allianz Arena.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Γιούσης, Πόνσε, Μπογέ, Γιακουμάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την αποστολή της πρώτης ομάδας, για Μόναχο ταξιδεύει και η Κ19 της ΑΕΚ για το αυριανό ματς του Youth League με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Μπάγερν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα