Αντσελότι: «Πρέπει να παίξουμε εκπληκτικά με την Παρί»

Αντσελότι: «Πρέπει να παίξουμε εκπληκτικά με την Παρί»

Αντσελότι: «Πρέπει να παίξουμε εκπληκτικά με την Παρί»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν το Νάπολι - Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε ότι όπως και να παραταχθεί η PSG παραμένει ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα και τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε προετοιμαστεί με τον σωστό τρόπο για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» είπε ο Carletto και συνέχισε. «Για να νικήσουμε πρέπει να είμαστε καλύτεροι απ' ότι ήμασταν. Η ισοπαλία δεν ήρθε τυχαία, αφού σε κάποιες στιγμές ήμασταν πολύ χαλαροί και κάναμε λάθη. Για να νικήσουμε πρέπει να κάνουμε εξαιρετική εμφάνιση».

Ο allenatore ρωτήθηκε αν είναι καλό το timing για να παίξει η Νάπολι με την πρωταθλήτρια Γαλλίας. «Δεν υπάρχει ποτέ η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις μια ομάδα σαν την Παρί. Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε μια ολόκληρη πόλη να μας στηρίζει και ότι το γήπεδο θα είναι καυτό, όμως ο τρόπος που θα προσεγγίσουμε το ματς θα είναι καθοριστικός παράγοντας. Ποια Παρί θα αντιμετωπίσουμε; Θεωρώ ότι στη μέση του πρώτου αγώνα άλλαξαν το στιλ τους. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα κάνουν αύριο αλλά όπως και να 'χει, είναι μια δυνατή ομάδα που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα