Αμφίβολος για την ΑΕΚ ο Τιάγκο

Gazzetta team
Αμφίβολος για την ΑΕΚ ο Τιάγκο

bet365

Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Τιάγκο Αλκάνταρα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του γερμανικού κυπέλλου με τη Ρεντινγκχάουζεν και για την ώρα δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με την ΑΕΚ.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Τιάγκο αποκόμισε έναν τραυματισμό στον δεξί αστράγαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες.

Το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν θα τον τσεκάρει για να βγάλει συμπέρασμα για το ακριβές διάστημα της απουσίας του, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή το σίγουρο είναι ότι η συμμετοχή του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική του Champions League είναι αμφίβολη.

«Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι έχει. Δεν φαίνεται όμως καλά», σχολίασε ο Νίκο Κόβατς. «Πονάει πολύ, αλλά είναι νωρίς για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε το μέγεθος της ζημιάς», πρόσθεσε από τη μεριά του ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα