Λοκομοτίβ Μόσχας - Πόρτο 1-3

Gazzetta team
Λοκομοτίβ Μόσχας - Πόρτο 1-3

bet365

Οι Δράκοι πέρασαν από τη Μόσχα με το 3-1 επί της Λοκομοτίβ και ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου, μετά την ισοπαλία στο Γαλατασαράι-Σάλκε.

Ο αγώνας άρχισε με τους Ρώσους να έχουν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αφού στο 9' κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Μιραντσούκ από τον Τέλες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανουέλ Φερνάντες αλλά ο Κασίγιας είπε "όχι" και με τη 19η εκτέλεσε πέναλτι στην καριέρα του κράτησε το 0-0. Ενα 15λεπτο μετά, στο 25', και αφού πρώτα σώθηκε σε μεγάλη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων, ήταν η σειρά της Πόρτο να πάρει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εντερ και ο Μαρεγκά από τα 11 βήματα έκανε το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Εχοντας πάρει τον έλεγχο, οι Πορτογάλοι έψαξαν το δεύτερο γκολ και το βρήκαν στο 35', όταν ο Κορόνα έκανε τη σέντρα και ο Ερέρα με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Η Λοκομοτίβ, όμως, αντέδρασε άμεσα και στο 38' μείωσε σε 1-2 με τον Αντόν Μιραντσούκ, μετά το γύρισμα του δίδυμου αδελφού Αλεξέι! Παρ' όλα αυτά, η Πόρτο δεν επηρεάστηκε και με την έναρξη της επανάληψης, στο 47', έφτασε στο 1-3 από το ωραίο τελείωμα του Κορόνα μετά την πάσα του Μπραχίμι. Από εκεί και πέρα, η Λοκομοτίβ πίεσε, είχε ευκαιρίες, είδε τον βοηθό να της ακυρώνει χωρίς λόγο ένα γκολ για οφσάιντ και στο 76' έμεινε και με 10 παίκτες από την αποβολή του Κβιρκβέλια, με τους Δράκους να διατηρούν το 1-3 και να ανεβαίνουν στην κορυφή του ομίλου.

* Αυτή ήταν η νίκη Νο100 για τον Ικερ Κασίγιας στο Champions League, δεύτερος πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 102.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σέμιν): Γκιγιέρμε, Ιγκνατίεφ, Κβερκβέλια, Χέβεντες, Μιραντσούκ, Ντενίσοφ, Κρικόβιακ, Μπαρίνοφ, Φερνάντες (66' Ζεμαλετντίνοφ), Έντερ (81' Λισόβ), Αλεξέι Μιραντσούκ.

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Περέιρα, Μιλιτάο, Φελίπε, Τέλες, Τόρες (83' Μπαζούρ), Ντανίλο, Ερέρα, Κορονά (69' Αντρέ Περέιρα), Μαρεγκά, Μπραχίμι (82' Αντριάν Λόπες).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Πόρτο 7 (5-2)
2. Σάλκε 5 (2-1)
3. Γαλατασαράι 4 (3-1)
4. Λοκομοτίβ Μ. 0 (1-7)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6/11)
Πόρτο-Λοκομοτίβ Μόσχας
Σάλκε-Γαλατασαράι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα