Λαμπρόπουλος: «Το καλύτερο ΟΑΚΑ που έχω "ζήσει"»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Το καλύτερο ΟΑΚΑ που έχω "ζήσει"»

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπογράμμισε την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τη Μπάγερν, ενώ για τον Λεβαντόφσκι σχολίασε πως είναι μοναδικός ο τρόπος που κινείται και βοηθάει την ομάδα του.

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν εκ των διακριθέντων της ΑΕΚ στον αγώνα με τους Βαυαρούς (0-2), σχολιάζοντας μετά το τέλος του παιχνιδιού την κλάση της αποψινής αντιπάλου της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της CosmoteTV:

«Με αυτές τις ομάδες πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Μπάγερν είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, περνάει κρίση αυτή τη στιγμή, όμως δεν τα παρατάει ποτέ και δεν παύει να είναι Μπάγερν. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, εκεί που ισορροπήσαμε το παιχνίδι φάγαμε το πρώτο γκολ κι αμέσως το δεύτερο, τότε πια τέλειωσαν όλα.

Χαίρομαι για την προσπάθεια που κάναμε, τέτοια παιχνίδια τα βλέπεις ξανά και ξανά για να καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνουμε. Ο τρόπος που βοηθάει τους συμπαίκτες του ο Λεβαντόφσκι είναι τρομερός, με τις κινήσεις που κάνει. Δεν πρέπει να χαλαρώνεις ποτέ απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, σε τέτοιες διοργανώσεις πρέπει να τους αντιμετωπίζεις συνέχεια και χαιρόμαστε γι’ αυτό.

Νομίζω πως το σημερινό παιχνίδι ήταν η επιβράβευσή από μας προς τον κόσμο, ήταν ξεχωριστό και είχαμε να το ζήσουμε χρόνια. Το καλύτερο ΟΑΚΑ που έχω ζήσει, δεν συγκρίνονται με τα ελληνικά ντέρμπι. Εμείς κερδίσαμε πολλά, δεν έχεις να χάσει κάτι από ένα τέτοιο παιχνίδι. Ελπίζω κι ο κόσμος να το χάρηκε, παρά την ήττα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα