Οι παίκτες της ΑΕΚ σε «ακτίνες»

Οι παίκτες της ΑΕΚ σε «ακτίνες»

Δημήτρης Βέργος
Οι παίκτες της ΑΕΚ σε «ακτίνες»

bet365

Διαβάστε από το gazzetta.gr την ατομική αξιολόγηση των παικτών της ΑΕΚ στην ήττα με 0-2 από την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μπάρκας: Δεν προβληματίστηκε στο πρώτο μέρος, ενώ έβγαινε σταθερά είτε μπλοκάροντας, είτε διώχνοντας με τις γροθιές όποτε χρειαζόταν. Στο δεύτερο δεν φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε.

Χουλτ: Ανασταλτικά ήταν ουσιαστικός, με τη βοήθεια και του Μπακασέτα, που δεν επέτρεπαν σε Κίμιχ και Ρόμπεν να γίνουν απειλητικοί, ενώ είχε καλή συνεργασία με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στην ίδια πτέρυγα όταν είχαν κατοχή της μπάλας.

Μπακάκης: Στο πρώτο μέρος έκανε αυτό που έπρεπε στο ανασταλτικό κομμάτι, ωστόσο δεν έπαιρνε τις βοήθειες που χρειαζόταν αμυντικά. Στο δεύτερο από εκείνη την πλευρά η Μπάγερν βρήκε τον τρόπο να χτυπήσει δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά και να πληγώσει την ΑΕΚ.

Τσιγκρίνσκι: Ήταν πολύ σταθερός στα μετόπισθεν, με καθοριστικά τάκλιν, παίζοντας καθαρά με την εμπειρία του, η οποία φαινόταν πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι.

Λαμπρόπουλος: Πάρα πολύ καλό ματς με τάκλιν στο σωστό timing, με αλάνθαστες τοποθετήσεις και παρεμβάσεις με το κεφάλι, ενώ έβγαλε και μια πανέμορφη προωθημένη στον Πόνσε στην πρώτη τελική της ΑΕΚ.

Σιμόες: Θύμισε τον καλό εαυτό του που είχαμε καιρό να δούμε, βγάζοντας ενέργεια στον χώρο της μεσαίας γραμμής και καλύπτοντας σωστά, ρίχνοντας τρέξιμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Γαλανόπουλος: Από τους διακριθέντες της ΑΕΚ με πάρα πολύ τρέξιμο στο γήπεδο και μεγάλη συνεισφορά στο ανασταλτικό κομμάτι. Δεν άφηνε χώρο στους αντιπάλους, πρεσάροντας και κόβοντας πάσες στον άξονα, ενώ είχε και μια φοβερή κούρσα στο δεύτερο μέρος πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Μπακασέτα για την τελική. Στο τέλος αντικαταστάθηκε από τον Γκάλο αφού είχε δώσει και με το παραπάνω αυτό που μπορούσε.

Μπακασέτας: Ακόμα μια καλή εμφάνιση, βοηθώντας σημαντικά στο ανασταλτικό κομμάτι στην αριστερή πτέρυγα τον Χουλτ, με τον οποίο βρισκόντουσαν όμορφα, ενώ σύγκλινε προς το κέντρο σε αρκετές περιπτώσεις για να βοηθήσει στη δημιουργία παιχνιδιού ή να βρει χώρο για σουτ όταν η Ένωση έπαιρνε την κατοχή της την μπάλα.

Μάνταλος: Κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, ενώ σε μια έλλειψη συγκέντρωσης με μια λάθος πάσα πήγε να δημιουργήσει μια επικίνδυνη κατάσταση στα μετόπισθεν με τον Τιάγκο. Στο δεύτερο από εκείνη την πτέρυγα η ΑΕΚ δέχεται τις φάσεις στα γκολ, με τον Ουζουνίδη να τον περνά στον άξονα και να φέρνει στα πλάγια τον Μπογέ. Στο 76’ αντικαταστάθηκε από τον Άλεφ.

Κλωναρίδης: Έβγαλε πάθος διεκδικώντας μπάλες, ενώ «έσπαγε» σωστά στα πλάγια, όπου τραβιόταν για να βοηθήσει όταν οι κιτρινόμαυροι είχαν την κατοχή. Αντικαταστάθηκε από τον Μπογέ στο 65’ όταν η ΑΕΚ δέχθηκε τα δύο γρήγορα γκολ.

Πόνσε: Μαχητική εμφάνιση από τον Αργεντινό που πάλευε συνεχώς βγαίνοντας μακριά από την περιοχή για να ανακτήσει μπάλα, ενώ κινήθηκε όμορφα και τελείωσε με σουτ τη φάση υποδεχόμενος εξαιρετικά την πάσα του Λαμπρόπουλου στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο δεν είχε τις ίδιες δυνάμεις με το πρώτο για να μπορέσει να φανεί απειλητικός.

Αλλαγές

Μπογέ: Πέρασε στο ματς στο 65’ στη θέση του Κλωναρίδη, όταν η ΑΕΚ είχε δεχθεί τα δύο γκολ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έβγαλε ξανά ενέργεια, αλλά ήταν πλέον αργά, λόγω της εξέλιξης του σκορ, για να δώσει κάτι παραπάνω.

Άλεφ: Μπήκε στη θέση του Μάνταλου στο τελευταίο τέταρτο για να «δέσει» περισσότερο το κέντρο, αλλά δεν μπορεί να κριθεί ουσιαστικά.

Γκάλο: Πέρασε στο 84’ για να ξεκουράσει τον Γαλανόπουλο που τα είχε δώσει όλα. Δεν μπορεί να κριθεί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα